NetQin Antivirus

NetQin Antivirus 6.6.02.10

NetQin Antivirus: spoort virussen én je verloren telefoon op

VOOR

  • Maakt backups van contacten
  • Localiseert je verloren telefoon
  • Rapporteert bij wisselen sim (bij diefstal)

TEGEN

  • Anti-verlies functie onduidelijk

Uitmuntend
8

NetQin Antivirus is een virusscanner voor je mobiele telefoon. Het feit dat je telefoon kleiner is dan je computer betekent niet dat deze minder gevoelig is voor virussen. De digitale boosdoeners zijn uiteraard minder gericht op mobiele apparaten, maar wil je een veiligheidsgarantie dan zet je gewoon even dit beschermende programma op je toestel. Naast virusbescherming biedt NetQin Antivirus een locatiefunctie bij verlies van je telefoon. Bovendien zet de software op afstand (en op aanvraag) je toestel op slot.

Net zoals reguliere Antivirussoftware scant NetQin Antivirus je telefoon op kwaadwillende bestanden of programma's. Met up-to-date informatie van het web -een internetverbinding is dus nodig- waarschuwt deze compacte speurneus bij gevaarlijke bestanden.

Hoewel zinvol, is de antivirusfunctie in deze applicatie voor veel mensen onnodig. Er zijn nu eenmaal niet zoveel 'mobiele virussen' op de markt, al loop je er misschien eentje op wanneer je veel downloadt op je mobiele telefoon. Wat momenteel interessanter lijkt is de functie Anti-lost. Hiermee zet je op afstand je toestel op slot of traceer je de locatie van het dure speeltje. Je stuurt met een andere telefoon een commando naar jouw nummer, waarna je toestel een sms met de locatie terugzendt.

NetQin Antivirus is een mobiele scanner die je systeem grondig controleert op dreigingen. Wil je meer zekerheid voor een schone telefoon of verdenk je die ene downloadwebsite van malafide inhoud? Zet dan (voor de zekerheid) NetQin Antivirus op je toestel. Doe je het niet voor de antivirusfunctie, dan is de anti-verliesfunctie zeker een reden om NetQin Antivirus te installeren.

NetQin Antivirus

Download

NetQin Antivirus 6.6.02.10

Beoordelingen about NetQin Antivirus

Promotie×