NetQin Antivirus

NetQin Antivirus voor Symbian 4.0

Meer veiligheid op je mobiele telefoon

Goed
7

NetQin Antivirus is een virusscanner voor je mobiele telefoon. Het feit dat je telefoon kleiner is dan je computer betekent niet dat deze minder gevoelig is voor virussen. De digitale boosdoeners zijn uiteraard minder gericht op mobiele apparaten, maar wil je een veiligheidsgarantie dan zet je gewoon even dit beschermende programma op je toestel.

Net zoals reguliere Antivirussoftware scant NetQin Antivirus je telefoon op kwaadwillende bestanden of programma's. Met up-to-date informatie van het web -een internetverbinding is dus nodig- waarschuwt deze compacte speurneus bij gevaarlijke bestanden.

Hoewel zinvol, is deze applicatie voor de meeste mensen onnodig. Er zijn nu eenmaal niet zoveel 'mobiele virussen' op de markt, al loop je misschien eentje op wanneer je veel downloadt op je mobiele telefoon.

NetQin Antivirus is een mobiele scanner die je systeem grondig controleert op dreigingen. Wil je meer zekerheid voor een schone telefoon of verdenk je die ene downloadwebsite van malafide inhoud? Zet dan (voor de zekerheid) NetQin Antivirus op je toestel.

Meeste downloads Veiligheid & Privacy voor symbian

Meer
NetQin Antivirus

Download

NetQin Antivirus voor Symbian 4.0

Beoordelingen about NetQin Antivirus

  • door Anonymous

    Prima prog.
    Hi, bedankt voor het programma. NetQin werkt perfect op mijn Nokia 6-01. Zelfs al een virus gevonden...   Meer